Noah naar EK

Zondag Crosscup Roeselare, selectiewedstrijd voor het EK veldlopen in Turijn. Noah Konteh, zaterdagavond nog gehuldigd als winnaar van de verdienstelijke atleet van het voorbije seizoen, zette deze wedstrijd met stip in de agenda. Een stage in Font Romeu ging vooraf en de vorm blijkt goed. Noah won de wedstrijd bij de Juniores en plaats zich dus vlot voor het EK. Op 11 december kunnen we hem aanmoedigen.

Nog wat nieuws van onze andere elite-atleten: Rani lBaillievier liep zondag in Tilburg de bekende warandecross , ze eindigde 12de. Annelies Van Eeckhoven verbeterde in Hoboken een oud-clubrecord . 12m60 is het nieuwe clubrecord bij scholieren meisjes, het oude stond op naam van een wel heel bekende (club)legende: Tia Hellebaut, in 2008 Olympisch Kampioen hoogspringen.