Laureatenviering District Merksem: Rudy, Rani en anderen in the picture

Na 2 jaar uitstel organiseerde het District Merksem en Sportantenne Merksem opnieuw een laureatenviering voor de Merksemse Sportclubs. Met een inhaalbeweging, want de sportprijzen werden toegekend aan de kampioenen van 2020 en 2021. Olse Atletiek kende in de coranajaren een aantal atleten die een Belgische, Vlaamse of Provinciale Titel behaalde en/of zich (inter)nationaal onderscheiden.

Zo werden afgelopen donderdag, 17 maart, in CC Noord voor hun prestaties op applaus onthaald: Victor Hofmans, Veronique Maes, Milan Mareels, Amelie Dillen, Carine Jochems, Maud Beeckmans, Karin Larnoe, en Wim Van Den Bergh. Zij kregen hun aandenken ter plaatse, terwijl Noah Konteh, Enoma Van Looveren, Rik Vijgen, Rosalyn Obasohan en Lukas Maes hun medaille via de club zullen ontvangen.

Olse Atletiek ontving samen met 5 andere clubs het topsportlabel voor 2020 en 2021. Maar de sterren van de avond zijn Rudy en Rani. Rudy Luxem wordt in de club alom gewaardeerd voor zijn jarenlange inzet en dit jaar geëerd als verdienstelijk clublid. Rani Baillievier kon dan wel geen titel behalen in de afgelopen seizoenen, maar haar prestaties staan buiten kijf. Ze werd dan ook meer dan terecht uitgenodigd als een beloftevolle atlete en op het podium geïnterviewd, een moment waarop ze over haar toekomstige ambities kon spreken. Mikpunt deze zomer: de Universiade en het EK Munchen. Wij twijfelen er niet aan dat Rani, deel van ons Topatletiek Project – Powerd by Accentis , haar doelen zal halen.