INSCHRIJVING OLSE MERKSEM AC PARTICIPEREND LID ATLETIEKSEIZOEN 2023-2024

Welkom bij OLSE Atletiek Club !

Alvast bedankt voor de beslissing om je bij onze club aan te sluiten.

Gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en door te sturen. Wij nemen daarna sowieso contact met je op ! Onvolledige of foutieve formulieren zijn niet geldig en worden niet verwerkt. Indien het gaat om een minderjarige atleet, vul dan de contactgegevens van de ouder of wettelijke vertegenwoordiger in.

Als ouder of wettelijke vertegenwoordiger verleent u toestemming tot de verwerking van de persoonsgegevens van de minderjarige aanvrager.

Alle gegevens die u in dit formulier vermeld, zijn bestemd voor intern gebruik bij OLSE Merksem AC, bij Atletiek Vlaanderen en bij de Koninklijke Belgische Atletiekbond in functie van de leden- en wedstrijdadministratie.

Waarom en welke persoonsgegevens worden verwerkt kan u nalezen in de privacyverklaring.

Privacyverklaring OLSE Merksem AC: https://www.olseac.be/Info/privacyverklaring

Privacyverklaring Atletiek Vlaanderen: https://www.atletiek.be/organisatie/goed-bestuur#privacy

Elke atleet moet zich ook akkoord verklaren met de gedragscode : Gedragscode OLSEAC 

Het ingevuld e-mailadres zal gebruikt worden om alle informatie betreffende de club naartoe te sturen zoals wedstrijd- en clubinfo, nieuwsbrieven, enz….

Hiermee verklaart u dat het opgegeven e-mailadres correct is en voor bovenvermelde doeleinden mag gebruikt worden. U kan enkel lid worden door de  optie ‘gebruik e-mail adres’ te aanvaarden.

Wedstrijdatleet of Recreant?

Wedstrijdatleten: Atleten die een officieel wedstrijdnummer willen, moeten zich inschrijven als wedstrijdatleet. Zo’n officieel nummer is nodig om deel te nemen aan kampioenschappen, beker van Vlaanderen en om je wedstrijdresultaten homologeerbaar te maken. Ben je een benjamin, pupil, miniem, cadet of scholier, dan behoor je automatisch tot deze categorie!
Recreanten: Als recreant kan je niet bij de disciplinetrainers terecht. Je kan maximaal 2 trainingen per week volgen bij de joggers. Op eigen initiatief komen sporten behoort ook tot de mogelijkheid. Ben je kangoeroe of jogger dan behoor je automatisch tot deze categorie!

Het sportmedisch keuringsonderzoek

Het sportmedisch keuringsonderzoek is niet verplicht in de atletiek, maar de Medische Commissie van Atletiek Vlaanderen raadt alle atleten aan om de vragenlijst op www.sportkeuring.be in te vullen om te kijken of een sportmedisch geschiktheidsonderzoek raadzaam is.

OLSE AC – GDPR

Geeft u toestemming aan OLSE Merksem Atletiekclub om het beeldmateriaal, dat tijdens gelegenheden en/of activiteiten genomen werden of worden, te gebruiken? Gelieve ja of neen te antwoorden bij ‘GDPR’

Indien u wenst dat er gegevens aangepast of gewist moeten worden, gelieve dit per e-mail te melden aub : info@olseac.be