Wedstrijden in Juni op OLSE

Hey allemaal! Goed nieuws …vanaf juni kunnen er weer atletiekwedstrijden doorgaan op onze club. Het oorspronkelijke programma kunnen we niet volgen, daarvoor zijn de regels nog te beperkt. De club puzzelde een hopelijk aantrekkelijk programma bij elkaar om jullie de kans te geven om alvast 1 of 2 keer in juni de sportieve benen uit te slaan.

Op zaterdag 19 juni is er de Jos Nuyens Memorial, met in de voormiddag een beperkt programma hamerslingeren en kogelstoten, de keuze voor de categorieën is afgestemd op de werperstrainingsgroep. In de namiddag komen de spurters en afstandslopers, samen met de hoog- en verspringers aan hun trekken. Atleten van Olse nemen gratis deel en hebben voorinschrijvingsrecht tot woensdagochtend 9 juni. Het aantal deelnemers is beperkt tot 100, ook het aantal toeschouwers kent limieten. Vooraf inschrijven is verplicht. Inschrijven kan via deze link : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/34625/

Op vrijdag 25 juni is er een open avondmeeting vanaf 18u30, ook daar slechts 100 plaatsen beschikbaar. Op het programma 400 en 1500 meter, 100 horden vrouwen en discuswerpen voor diverse groepen. Hier geldt ook dat inschrijven verplicht is, gratis voor Olse, maar de voorrang loopt tot zaterdag 12 juni 12u. Inschrijven kan via deze link :https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35746 

Onze jeugd komt een dag later in de arena, met op zaterdagvoormiddag 26 juni een wedstrijd voor Kangoeroes en Benjamins onder de nieuwe vorm. De pupillen en miniemen kunnen zaterdagnamiddag 26 juni terecht voor een spurt- en een kampnummer. Ik val in herhaling maar inschrijven is verplicht voor deze wedstrijd, voor kinderen van Olse is de deelname zoals steeds gratis en de voorrang op inschrijving geldt tot het weekend van 12 juni. Ouders en kinderen die niet vertrouwd zijn met de wedstrijdvormen kunnen aanstaande woensdag 9 juni tijdens de jeugdtraining terecht voor meer uitleg. Inschrijven kan via deze linken :

Micromeeting JM Kan/Ben voormiddag : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35755/

Micromeeting JM Pup/Min : https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/35756/  

Alle inschrijvingen gebeuren via www.atletiek.nu/wedstrijden en dan inschrijven door in de kalender op de juiste wedstrijd te klikken. 

Klik HIER voor de ganse kalender (je vindt hier ook meer informatie, het programma alsook de link om in te schrijven)

Jos-Nuyens-meeting-19062021

Micromeeting-25062021

Micromeeting-26062021