Paas en zomerkampen

In de paas- en de zomervakantie van 2022 zal OLSE AC opnieuw atletiekkampen organiseren op de piste van de Rode Loop in Merksem. Tijdens deze sportkampen krijgen de deelnemers via een mix van spel, oefenvormen en technische opdrachten de vaardigheden aangeleerd of verfijnd van de verschillende atletiekdisciplines. Op het einde van elk kamp zullen de deelnemers de aangeleerde vaardigheden toepassen tijdens de verschillende atletiekproefjes en krijgen ze een mooi aandenken mee naar huis. Alle kampen worden begeleid door onze eigen gediplomeerde monitoren die jarenlange ervaring hebben opgebouwd in atletiek en in het organiseren en begeleiden van sportkampen.


Data:

 

Paasvakantie (KAMP 1) maandag 4 april 2022 – vrijdag 8 april 2022

Zomervakantie (KAMP 2) maandag 4 juli 2022 – vrijdag 8 juli 2022

Zomervakantie (KAMP 3) maandag 22 augustus 2022 – vrijdag 26 augustus 2022


Uren: elke dag van 9u tot 16u (vooropvang vanaf 8u; naopvang tot 17u)

Locatie: piste Rode Loop – Rode Loopstraat 2 te 2170 Merksem

Prijs: 90 euro per kamp (drankje ’s middags is inbegrepen, lunchpakket zelf mee te brengen)

Leeftijd: van 6 jaar t.e.m. 14 jaar

Wil je graag meedoen? Schrijf je dan snel in want de plaatsen zijn beperkt! (max. 55 deelnemers)

Tijdens het kamp houden we rekening met de geldende coronamaatregelen die opgelegd zijn door de overheid. De organisator behoud het recht om hierdoor last minute nog wijzigingen te moeten doorvoeren of in het slechtste geval overgaan tot annulatie van het kamp.

Klik hier om in te schrijven : Inschrijving Zomerkampen 2022


Sportieve groeten,

Jeroen De Meyer

Organisatie OLSE AC sportkampen