Start-to-Run

Start-to-Run

Nieuwe sessie start op 1 april 2019.

Info & inschrijvingen vanaf 19u - start nieuwe sessie 19u30

Op deze dag krijg je de nodige info en starten we ook onmiddellijk, dus kom met je sportkleren en loopschoenen!Alle info bij Edith Smeyers - edith.smeyers@skynet.be

START-TO-RUN 0KM >> 5KM

 

Getrainde begeleiders helpen u om na 10 weken te slagen in een run van 5 km. Ieder doet dit op zijn eigen tempo. Wij starten rustig en bouwen week na week de minuten en kilometers op. Na deze 10 weken kan jij onder begeleiding en in groep rustig verder trainen en verder bouwen aan je loop carrière 

Met andere woorden wil jij starten en wil jij iets doen op sportief vlak en het lukt het niet goed omdat je het alleen moet doen? Dan is Start-To-Run een mooie motivator.

Heb jij vroeger gesport en wil er graag terug mee starten alleen wil je alles rustig terug opbouwen. Dan is Start-To-Run de juiste weg om terug op weg te geraken.

Denk jij ook dat overgewicht een probleem is om te sporten en je durft daarom niet. Start-To-Run helpt en bewijst u het tegendeel!

Zoek jij wat sociaal contact en wil je dit doen via een sportieve route. In groep sporten is leuk en fijn. Ook dat is Start-To-Run.

 

START-TO-RUN 5KM >> 10KM

 

Samen met een getrainde begeleider helpen wij u om verder te geraken. Dit gebeurt met een uitgebalanceerd loopschema. Zo bouw je niet alleen je kilometers op maar ook uw uithouding. Zo zorgen wij dat je na 10 weken vlot die 10 kilometer aankunt. En wie weet zelfs deelnemen aan jogging wedstrijd is mogelijk.

Met andere woorden wil jij groeien en heb jij al wat loop ervaring ? Maar alleen slaagt je er niet in om die extra kilometers te lopen. Dan helpt Start-To-Run u.

En ben je getraind tot 5km maar je bent het beu om alleen te lopen. Start-To-Run doe je zelden alleen!

Loop je op onregelmatige momenten en wil hier een constant ritme in krijgen. Start-To-Run atleten lopen altijd op dezelfde dagen.

Of heb jij deelgenomen aan een Start-To-Run van 0km >> 5km en wil je doorgroeien? Je kent het systeem, enkel de afstanden veranderen. 

 

TO RUN 10KM >> 15KM

 

Je loop al veel maar wil onder de vleugels van een vereniging begeleid lopen om nog te groeien. Dan helpen onze OLSE AC begeleiders u met veel plezier en bouw je samen met hen je loop vermogen uit. Op 10 weken tijd ben jij klaar om 15 kilometer te lopen op een verantwoorde manier . Joggings lopen in groep is pure fun!

Met ander woorden ben jij een loper en wil jij nog groeien maar weet niet hoe. Start-To-Run zal je helpen je doel te bereiken.

loop jij veel alleen en ben je dit beu… met Start-To-Run ben je altijd onder gelijkgezinden op pad.

Wil jij ooit eens deelnemen aan de 10 Miles of een andere jogging .Onze begeleiders helpen u met plezier…of punten verzamelen in onze interne competitie?

Of heb jij de sessie van 5km >> 10km met verve beeindigd en krijg je er niet genoeg van… dan is het tijd om over te stappen

 

Copyright © All Rights Reserved

Adres:

Olse Merksem Atletiek Arena

Rode loopstraat 2

2170 Merksem

 

Email algemeen: info@olseac.be

Email VAL: olse@val.be

 

Telefoon:

0478/49 32 04